Hoe werkt het concept van Kledingmagazijn ´Je mag er zijn´?

Kledingmagazijn 'Je mag er zijn´ locatie Noord-Scharwoude is één van de vijf depots, speciaal voor pleegouders en pleegkinderen. Onder de naam stichting 'Je mag er zijn Noord-Holland', zijn we een onafhankelijke stichting en hebben een samenwerkingsovereenkomst met stichting 'Je mag er zijn'.

Als een kind uit huis geplaatst wordt is dat echt geen leuke logeer partij. Tijd om een koffertje te pakken is er niet. Als pleegouder wil je graag het leed voor een kind zo klein mogelijk maken, en hem of haar een veilig gevoel geven. Emotioneel is dat een hele taak maar praktisch komt er ook heel wat bij kijken. Kledingmagazijn ´je mag er zijn´ bied in deze de mogelijkheid om gratis te komen winkelen met of zonder je pleegkind. Kleding en klein speelgoed mag gratis worden
meegenomen. Voor de wat grotere artikelen houden we een kleine administratie bij. Deze spullen zien we graag t.z.t. weer retour zodat een ander er ook nog gebruik van kan maken. We hanteren geen minimale of maximale uitleen-termijn.

Hieronder kun je doorklikken om alvast een idee te krijgen wat er te leen is in ons depot.

De exploitatiekosten worden gesubsidieerd door stichting Kinderpostzegels Nederland. Voor de overige kosten zijn we afhankelijk van giften. Wil je ook een gift geven? Onder het kopje ‘sponsoren’ vind je de gegevens.

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden via een nieuwsbrief per mail, laat dan onderaan je mailadres achter.

.
heel veel kinderkleding